wijnspijs02.jpg

Met een glas wijn van Salcheto in je hand waan je je gelijk in het traditionele Toscane. Deze producent brengt je de vertrouwde smaken van Vino Nobile en Chianti vanuit een moderne, duurzame filosofie. Lekker én leerzaam!

wijn en spijs

Een programma voor alle wijnliefhebbers die van lekker eten houden! Uniek aan deze avond is dat we de gerechten volledig aanpassen aan de wijnen. Ga aan de hand van gastheer-sommelier Isaac Kaemingk mee op wereldreis langs de mooiste wijnstreken en eet de favoriete wijn/spijs-combinaties van locals. In samenwerking met Margaret Wines nodigen we elke editie een gerenommeerde wijnmaker uit een ander gebied uit. Rechtstreeks uit de wijngaard bij jou aan tafel. Om er alles over te vertellen én samen te genieten van de zinderende wisselwerking tussen wijn & spijs.

Wijn & Spijs wordt georganiseerd in samenwerking met Hans Janssen van Margaret Wines. Hierdoor zijn we in staat een uitgebreid programma met bijzondere wijnen te bieden voor een scherpe prijs.

goed om te weten:

  • gratis met U-OV naar de schouwburg

    Op vertoon van je entreebewijs kun je op de dag van de voorstelling gratis gebruik maken van U-OV vervoer in de regio Utrecht.

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!