“Het stuk straalt op alle fronten vakmanschap uit” - Theaterkrant

Maria Goos is terug in het theater met het hilarische en hartverscheurende ‘We zijn hier voor Robbie’. Een gloednieuw tragikomisch toneelstuk over een totaal mislukt familiediner. In het pas gerenoveerde ouderlijk huis komt een Haagsche familie samen om Robbie te herdenken. Het beladen familiediner loopt echter uit op een fiasco. De cateraar laat het afweten, de parketlak is niet uitgehard en het stucwerk is nog nat. Nieuwe liefdes worden voorgesteld, maar oude scheidingsperikelen zijn nog duidelijk voelbaar. Voor de ogen van een nieuwe gast aan tafel ontvouwt zich een pijnlijk demasqué. 

• blijf op de hoogte via het facebookevenement
• Romana Vrede was de eerste Zomergast van 2018. Je kan de uitzending terugluisteren via een Podcast
• wat vonden de acteurs van de première, bekijk het filmpje
• op vrijdag 4 januari geeft Maria Goos de inleiding. Maria vertelt over de totstandkoming van We zijn hier voor Robbie. Dit doet ze aan de hand van anekdotes uit het ontwikkelingsproces en haar reflectie hierop. Verder vindt Maria het fijn wanneer er vragen uit het publiek komen, zodat iedereen iets uit de inleiding kan halen. Dus vragen zijn zeer welkom! 

credits
tekst: Maria Goos, regie: Eric de Vroedt, met: Mark Rietman, Romana Vrede, Stefan de Walle, Tamar van den Dop, Yela de Koning e.a., foto: Sarah Carlier, www.hnt.nl, www.theateralliantie.nl

 

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!