DWW_VRGVDLO_820X312_Facebook_cover © Anna van Kooij, Sanne Peper.jpg

Vincent Rietveld gaat voor de Louis d'Or

De Warme Winkel

Blauwe Zaal
Toneel

We worden geboren. We leven. We sterven. We glijden of vechten ons langs de hoogte en dieptepunten. We slikken onze tegenslagen en counten onze blessings.  Als we inzoomen op het persoonlijk verhaal dan vinden we avonturen, twijfels, zwaar bevochten ontwikkelingen en een levensloop die het verfilmen waard is. Maar zoomen we uit, dan blijkt dat alles niet meer dan een grijs, niet te identificeren, vervuilend stukje overbevolking in een zee van onbeduidendheid. Er is maar één manier om je aan deze soep van middelmatigheid te onttrekken: prijzen winnen. 

Waar waar de prijzenkast van De Warme Winkel langzaam volstroomt, staat hij op persoonlijk vlak nog droog. Maar daar gaat hij verandering in brengen. Rietveld zal alles op alles zetten om op z’n minst een nominatie in wacht te slepen voor de meest begeerde toneelprijs van het jaar. 

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
concept en spel: Vincent Rietveld, eindregie: Diederik Ebbinge, tegenspel: Kim Karssen, Lisa Schamlé, Rob Smorenberg, Mirthe Labree, David Westera, in coproductie met: Grand Theatre Groningen, www.dewarmewinkel.nl

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!