The Kulture of Hype&Hope

Dox

Douwe Egbertszaal
Dans

Na een viertal voorrondes, waarin breakers, hiphoppers, housers, krumpers, poppers en lockers hebben gestreden om een plek in de finale, is het dan eindelijk zover: de GOLD Edition - de grote finale - van The Kulture of Hype&Hope, een van de grootste hiphop events in Nederland. Onder toeziend oog van internationaal erkende juryleden wordt er gestreden om de prijzen. Wie wil er nou niet de allerbeste dansers van Europa tegen elkaar zien strijden om de nummer 1 plek van het jaar? Als bezoeker kun je de hele dag meemaken, je kunt met je ticket gewoon in- en uitlopen.

Hoe werkt het?
Het programma bestaat uit crew battles, The Hypest Cypher en een 7-to-smoke battle. De Hypest Cypher is binnen de hiphop dansscene een onmisbaar element: in een spontane jamsessie freestylen dansers om hun skills te laten zien. In de 7-to-smoke strijden de acht beste dansers in korte één-tegen-één battles waarbij de jury bepaalt wie de ronde wint. Ook zijn er internationale dansscouts aanwezig die op zoek zijn naar de beste dansers voor het grootste hiphop evenement in Europa: ‘I Love This Dance’ dat jaarlijks in Parijs plaatsvindt. Beleef een dag vol strijd en passie voor dans!

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

 

 • programma

  12:00 deuren open
  12:30 Hype&Hope All-style Kids
  14:15 Hypest Cypher (scouting for Hypest Cypher ILTD)
  16:00 7-to-smoke All Style
  16:35 Crew battles top 8
  17:35 Pauze
  18:00 7-to-smoke Break
  18:35 Crew battles top 4
  19:30 7-to-smoke Hip Hop
  20:05 Crew Battle Finals
  20:20 Award Ceremony
  21:00 Einde

 • language no problem - read more

  The Kulture of Hype&Hope is an international dance event, the GOLD edition is this season's grand finale. It’s all about the love for dance, the passion for growth and having the experience of a lifetime. You don’t want to miss out on the next level battles, lectures & masterclasses by the best and energetic jamsessions at The Hypest Cypher.

  At this event The Kulture of Hype&Hope collaborates with I Love This Dance.

  Invite Only | 7-to-smoke HipHop
  Invite Only | 7-to-smoke Break
  Invite Only | 7-to-smoke All style
  Invite / prelim | Crew vs Crew Battles
  NEW Showcase competition (more info coming soon), stay tuned > facebook

 • credits

  The Kulture of Hype&Hope wordt georganiseerd door Giovani Vreede en Marsha Webster in samenwerking met DOX, het huis voor talentontwikkeling in Utrecht. Foto: Hutspot fotografie

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!