Lummeltijd, sjoemeltijd, niksen en vervelen…en tegelijkertijd een meer geïnspireerde invulling van onze dagen; dat zou toch heerlijk zijn. Een andere weg inslaan en ons opgejaagde leven, met burn-outs en ratraces achter ons laten. Kairos, god van het onbewaakte ogenblik, neemt ons hiervoor maar wat graag bij de hand. Om ons te laten genieten van momenten van bevlogenheid, aandacht, inzicht en schoonheid.

'Stil de tijd' is een muzikale voorstelling waarin een overwerkte actrice besluit een voorstelling te maken over Kairos. Of is het toch Kairos die de actrice gebruikt om zijn verhaal te delen…? Hoe dan ook, samen klimmen zij nu op de barricade van de tijdsbeleving. Geïnspireerd op de boeken ‘Stil de tijd’ en ‘Kairos’ van Joke J. Hermsen schreef Peter De Graef een humoristische, vlijmscherpe tekst die solo gespeeld wordt door Colombina-winnares Nanette Edens. 

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
tekst: Peter De Graef, regie: Madeleine Matzer, muziek: Helge Slikker, spel: Nanette Edens, muziek: Jet Stevens, Tessa Zoutendijk, foto: Phile Deprez, www.matzer.org

 

 

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!