Stella-in-de-sterren_1600x862.jpg (1)
stella website1.jpg
stella website2.jpg

Stella in de Sterren

Telekids Musicalschool

Douwe Egbertszaal
Musical Verhuring

Stella voelt zich anders, veel mensen begrijpen haar niet en op school wordt ze met haar drie beste vrienden, Demi, Máris en Lucy ook gepest door “De Polo’s”.

Als Stella op een avond alleen op haar kamer is en wat voor zichzelf uit zingt, heeft ze plotseling een heel bijzondere belevenis. Op school durft ze aan haar drie beste vrienden te vertellen wat ze heeft meegemaakt. Demi, Máris en Lucy besluiten samen met Stella te onderzoeken wat er met haar aan de hand is.
Ze lezen boeken en zoeken op het internet. Stella wil haar verhaal kwijt bij haar broer Boy. Die gelooft haar niet. Ook haar ouders hebben geen tijd voor haar, Stella is boos. Op de hele wereld, want door die stomme wereld voelt zij zich zo rot.

In de musical leert Stella door en aantal bijzondere ontmoetingen dat alles met alles te maken heeft, ze hoeft zich er niet bij neer te leggen dat de dingen gaan zoals ze gaan. De zoektocht voert de drie vrienden langs de vier elementen, de sterrenbeelden, het engelenkabinet, de zgn. Polo’s, de vrienden van Boy, de klasgenoten van Boy en de natuur.

Zal Stella zich uiteindelijk sterk genoeg voelen in haar eentje?

credits
script & liedteksten: Shanna Chatterjee, Muziek: André Pouwer

  • iedereen het podium op

    Alle kinderen zijn aan het einde van het lesseizoen te zien in het grote theater. Mini’s, KidsClubs en TeensClubs, allemaal met hun eigen voorstelling. Iedereen beleeft hoe het is om deel uit te maken van een grote musicalproductie, hoe jong je ook bent en waar je ook bent in je (musical)ontwikkeling. Alles erop en eraan: regie-aanwijzingen, puzzelstukjes die op de dag van de voorstelling ineens op z’n plek vallen, licht, geluid, decor, de momenten van andere spelers, grime, kostuums, rekwisieten en ga zo maar door… Een onvergetelijke ervaring!

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!