'Alle nummers van Spijkers en Wittenbols vertellen een verhaal. Nooit voorspelbaar en door Spijkers met kracht en energie, vurig en gepassioneerd gezongen. Met een prachtstem.' – Theaterkrant (*****)

Vijf mannen rond een tafel, opeens begint er één te zingen, een ander haakt in met zijn gitaar, de derde pakt zijn saxofoon en er is muziek. Het moet eruit, vóór het te laat is. Dit muzikale theaterprogramma van Joost Spijkers, een van de Ashton Brothers, werd lovend ontvangen door publiek en pers. Theaterkrant zette Spijkers II in hun Top 10 van beste theatervoorstellingen van afgelopen seizoen.

Joost Spijkers wint Poelifinario 2018 - categorie kleinkunst
Uit het juryrapport: "Prachtig gespeeld, meeslepend ‘verteld’ en mede door de geweldige muzikanten en uitstekende regie tot in de kleinste puntjes verzorgd. Kleinkunst in optima forma."

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
regie: Titus Tiel Groenestege, tekst: Peer Wittenbols en Joost Spijkers, muziek: Arend Niks en Joost Spijkers, met: Joost Spijkers, Arend Niks, Mick Paauwe, Stan Mitrovic en Andreas Suntrop, choreografie: Iva Lesic, foto: Jaap Reedijk.

 

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!