Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors

Mugmetdegoudentand | Adelheid+Zina

Blauwe Zaal
Toneel

Lineke Rijxman, Adelheid Roosen, Titus Muizelaar en George Groot, vier spelers met verweven levens en liefdes, onderzoeken in een speels ritueel de staat van de liefde en of het oog inderdaad de spiegel van de ziel is als je er genadeloos in kijkt.

Hij, de Dikke, verliefde zich ooit in haar, de Kleinste van de twee vrouwen. Daarna verliefde de Grootste van de twee vrouwen zich in de Dikke. En zo ontmoetten de Kleinste en de Grootste vrouw elkaar. En zij, de Grootste van de twee vrouwen, ontmoette ooit ook de Oudste van de twee mannen, en houdt vanaf dat moment immer van hem. Op een dag ontdekten zij gevieren de schoonheid van de vraag. Of is het pijnlijk deze te stellen? Of te beantwoorden. Dus daar zitten ze. Te luisteren. Stil aanwezig bij elkaar. En daar beginnen we. 

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
tekst en spel: Lineke Rijxman, George Groot, Titus Muizelaar, Adelheid Roosen, regie: Luk Perceval, co-productie: Adelheid+Zina en Mugmetdegoudentand, foto: Leendert Vooijce, www.adelheidzina.nl, www.mugmetdegoudentand.nl

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!