2280-NTjong - REVOLUTIONS (Marijke de Gruyter en Jet Vervest).jpg

Revolutions 12+

NTjong | Het Nationale Theater

Douwe Egbertszaal
Toneel

‘Revolutions’ is een zenuwslopende science fiction thriller, gesitueerd in een dystopische toekomst. Er is geen minister-president meer, maar een CEO. Iedereen heeft z'n eigen persoonlijke hologram-assistent en meer streams en experiences dan hij kan wensen. We zijn gelukkiger dan ooit. Zeggen ze. Maar drie jonge rebellen voelen zich niet thuis in deze wereld. Ze voelen dat er iets niet klopt en gaan op onderzoek uit en ontdekken hun ware roeping. Zij zijn uitverkoren om de revolutie te ontketenen. Om alles te veranderen. Maar hoeveel zijn ze echt bereid om op te offeren?

‘Revolutions’ gaat over controle en macht. Massasurveillance en mediadominantie. Over moed, en strijdvaardigheid en alles wat er nodig is om de macht omver te werpen en een nieuwe wereld te beginnen.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
tekst: Daan Windhorst, regie: Noël Fischer, spel: Dieuwertje Dir, Vincent Linthorst, Phi Nguyen, Yara Piekema, Quiah Shilue, Victor Ijdens en Judith Noyons, video: Catharina Scholten, muziek: William Bakker, foto: Marijke de Gruyter en Jet Vervest, www.hnt.nl

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!