TGM Persbeelden Noem het maar liefde foto Ben van Duin (4).jpg
TGM Persbeelden Noem het maar liefde foto Ben van Duin (3).jpg
TGM Persbeelden Noem het maar liefde foto Ben van Duin (5).jpg

"Zowel hartenkreet als een briljante pastiche op 'Reigen' uit het fin de siècle." - NRC ****

Michel Sluysmans regisseert met ‘Noem het maar liefde’, een gloednieuwe komedie van Ilja Leonard Pfeijffer. Het stuk is een estafette van ontmoetingen die zich afspelen in het fameuze Majestic Imperial Hotel, waar in honderden kamers ruimte is voor eenzaamheid. De oude rockster en zijn willige groupie, de corpulente directeur en zijn ambitieuze secretaresse, de homoseksuele barman en de alleenstaande vrouw, het bejaarde stel, de succesvolle en de mislukten, er is één ding wat hen bindt: allemaal snakken ze naar ware liefde. 

Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen en Ilja Leonard Pfeijffer schreef een nieuwe toneeltekst.  Met livemuziek o.l.v. Viktor Griffioen.

inleiding
Acteur Jeroen Spitzenberger geeft context bij deze voorstelling en vertelt over de thematiek en de artistieke keuzes die gemaakt zijn tijdens het creatieproces. Hij nodigt je ook uit om vragen te stellen. Er is beperkt plaats, reserveer een kaartje. 

• blijf op de hoogte via het facebookevenement
kijk de inleiding voor 'Noem het maar liefde'
• de inleiding in de Hekmanfoyer (19.00 uur) wordt gegeven door acteur Jeroen Spitzenberger.  

credits
tekst: Ilja Leonard Pfeiffer, regie: Michel Sluysmans, muziek: Viktor Griffioen, spel: Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Jan Paul Buijs, Jouman Fattal, Viktor Griffioen, Elisabeth De Loore, foto: Ben van Duin, www.toneelgroepmaastricht.nl

 

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!