Via Berlin Instant Love Highres_NichonGlerum-selectie-1.jpg
Via Berlin Instant Love Highres_NichonGlerum-selectie-3.jpg
Via Berlin Instant Love Highres_NichonGlerum-selectie-18.jpg

"In Instant Love zoekt het Cello Octet opnieuw de grenzen op" - De Telegraaf

Grace wordt door de charmante pooier King de wereld van de prostitutie in gelokt. Zonder paspoort of papieren is ze rechteloos en onbeschermd, en rest haar enkel nog wraak. ‘Instant love’ laat zien hoe kwetsbaar mensen zijn als ze de autonomie over hun eigen leven kwijtraken. Zo verandert wat het mooiste tussen twee mensen zou moeten zijn, in het meest afschuwelijke. Harald Austbø schreef speciaal voor deze voorstelling nieuwe lyrische muziek met vette rafelranden.

Verdiepingsprogramma: De Ontmoeting
Samen met filosoof Sophie van Hoorn is er bij Instant Love een nagesprek ontwikkeld. Na afloop van de voorstelling gaat ze in gesprek met makers Dagmar Slagmolen (artistiek leider Via Berlin) en celliste Sanne Bijker, een expert en het publiek. De thematiek van Instant Love (vrouwenhandel, gedwongen prostitutie) brengt een uiterst actuele ontwikkeling aan het licht, maar leent zich ook voor filosofische bespiegelingen. De Ontmoeting vindt aansluitend op de voorstelling plaats. Eindtijd van de voorstelling en het verdiepingsprogramma is ongeveer 22.30 uur.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
tekst: Ko van den Bosch, regie: Ria Marks, spel en muziek: Dagmar Slagmolen, Harald Austbø, Cello Octet Amsterdam, foto: Nichon Glerum, www.viaberlin.nl, www.cellooctet.com

 

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!