"De tegenstelling tussen de twee uitersten en de manier waarop realisme en onlogica met elkaar verweven raken, maken goed invoelbaar hoe een kind haar kijk op de wereld bij elkaar puzzelt." - Theaterkrant

Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is op bezoek om op te passen. De nacht is lang en jij kan niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met poppen die tot leven komen, een woeste zee in je slaapkamer en een buurman die verandert in een ijsbeer. En wie is toch dat groene mannetje? Hierna ga je heel anders naar je familie kijken.

'Hallo familie' is een wonderlijk warme voorstelling, een cartooneske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Via de ogen van een kind zie je een familie die steeds vreemder en vrolijker wordt.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

workshop
Ooit wel eens je vader willen zijn? Of je moeder? Of je over- over- over-groot-oma? In deze workshop kan het. We worden gekke tantes, dronken ooms, dappere buurmannen en misschien ook wel even de hond onder de tafel. We maken portretten van echte of zelfverzonnen families, dansen de Skibidi-dans op tafel en eindigen in een dierlijk fantasievol familiefeest. Aanvang 12.00 en 14.30 uur in de Hekmanfoyer, toegang €2.

credits
concept en regie: Moniek Merkx, spel: Anne Fé de Boer, Marieke Dermul, Cherella Gessel, Gihan Koster, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes, een oma en een kind, muziek: Joop van Brakel, choreografie: Art Srisayam, foto: Roosmarijn Knijnenburg, scenefoto's: Kamerich & Budwilowitz/EYES2, www.maastd.nl

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!