finalisten 2019.png
poster_A2_finalistentour_2019-2020 DEF2-1.jpg

Finalistentour 2019

BNNVARA Leids Cabaret Festival

Blauwe Zaal
Cabaret

Benieuwd wie het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2019 gewonnen heeft en wie misschien dé nieuwe belofte is? Tijdens de Finalistentour doen de drie finalisten de finaleavond nog eens over, maar dan zonder de gebruikelijke zenuwen rond de dans om de prijzen. Laat je verrassen door de nieuwste generatie cabaretiers.

winnaar 2019
Jasper van der Veen wint Leids Cabaret Festival. Uit het juryrapport: “Hij staat boven zijn materiaal; zijn show is geen keurslijf. Hij voelt zich vrij genoeg om te spelen met het rijke materiaal dat hij heeft.”

juryrapport Senne Guns

“Senne is een échte verhalenverteller. Hij neemt het publiek vanaf minuut één mee in zijn droogkomisch universum waarin hij in de huid van Wolfgang Amadeus Mozart kruipt.”

juryrapport Gavin Reijnders

“Daar waar vooral heteromannen met elkaar strijden op de apenrots vindt de jury het verfrissend om een zo openlijk pleidooi voor homoseksualiteit te horen. We verwelkomen Gavin graag als jongste aapje in tuinbroek op die rots. #NoHomoBroManHug.”• blijf op de hoogte via het facebookevenement

  • Jasper van der Veen is een sterke performer met een hoge grapdichtheid die zeer zelfverzekerd op het podium staat.

    - De Telegraaf
  • Van der Veen overtuigend winnaar Leids Cabaret Festival

    - NRC
  • Jasper van der Veen, die ervaring opdeed bij het Amsterdamse gezelschap Comedytrain, toonde in zijn programma ‘Paradijsvogel’ zijn vaardigheden in zowel tekst als mimiek.

    - de Volkskrant

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!