Firma MES_Een Avondje Armoede_fotograaf Joris-Jan Bos_04.jpg
Firma MES_Een Avondje Armoede_fotograaf Joris-Jan Bos_06.jpg
Firma MES_Een Avondje Armoede_fotograaf Joris-Jan Bos_10.jpg

"Een voorstelling van waarbij je geregeld in de lach schiet - met enig ongemak." - de Volkskrant ***

De geplande benefietavond van een lokale zangvereniging loopt anders dan verwacht. Een terminaal zieke man probeert een financiële deal te sluiten met zijn arts. Een verwaarloosde asielkat vertelt haar verdrietige verhaal. ‘Een avondje armoede’ is een uitbundige theatercollage over armoede in Nederland anno 2018, met teksten van A.H.J. Dautzenberg. Over goede bedoelingen, bureaucratie, opportunisme en hoe het is als je leven écht low budget is. Firma MES maakt verrassend origineel theater, vorig seizoen stonden ze met ‘RISHI’ in De Snorfabriek. “Genialer en actueler werd theater dit jaar niet” schreef de Volkskrant daarover. 

• locatie en bereikbaarheid
De voorstelling wordt gespeeld in Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht. Plan hier je route via Google Maps.

koop een kaartje voor een ander
Bij deze voorstelling is het mogelijk om een kaartje voor een ander te kopen. Dit kaartje gaat naar iemand met een kleine beurs die anders misschien niet snel naar het theater zou kunnen gaan. Het kaartje wordt door onze partnerorganisatie de Armoedecoalitie uitgedeeld aan de achterban die op de avond via de gastenlijst het kaartje krijgt uitgereikt.
Als u voor deze optie kiest, krijgt u het kaartje wel per mail toegestuurd, maar gebruikt u deze alstublieft niet zelf.

• De voorstelling van zaterdagavond is geannuleerd. 

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
tekst: A. H. J. Dautzenberg, regie: Thomas Schoots, spel: Daan van Dijsseldonk, Roos Eijmers, Lindertje Mans e.a., foto: Joris-Jan Bos, www.firmames.nl

 

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!