"Kindervoorstelling over de noodzaak van magie met een uitstekende cast." - de Volkskrant ***

Monsieur Fantastique Liegenie is een goochelaar. Maar de laatste tijd begint hij langzaam te geloven dat hij écht kan toveren. De baas vindt het fantastisch. Met zo’n artiest kan zij heel rijk worden. Maar de dochter van Liegenie wil dat haar vader haar de waarheid vertelt over hoe dat goochelen van hem werkt. Kan hij dat wel? ‘De jokkebrokker’ is een voorstelling over hoe je de waarheid liegt. Kinderen én volwassenen worden getest op hoe goed zij een leugen herkennen. En wie liegt zo goed, dat hij de waarheid spreekt.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

workshop
Heb je wel eens een leugen verteld? Want er valt een heleboel te goochelen met de waarheid. Mag je doen alsof iets weg is? Is jokken een truc? Kan je toveren met leugens? En hoe doe je dat dan? In deze theatrale goochelworkshop word je zelf de goochelaar. We goochelen met muntjes en de waarheid, liegen tot onze neuzen lang zijn en houden een magisch kampioenschap jokken.

bekijk de filmpjes van De leugenkeuken

credits
tekst en regie: Floris van Delft, spel: Michiel Blankwaardt, Stacyian Jackson en Rochelle Deekman, coproductie: WAT WE DOEN, foto: Roosmarijn Knijnenburg, Nichon Glerum, www.maastd.nl

 

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!