Alone@Home_credits Raymond van Olphen slider web.jpg
Alone@Home_Fotografie Raymond van Olphen (1).JPG
Alone@Home_Fotografie Raymond van Olphen (2).JPG
kerst in Zindering - webbanner.jpg

Alone@Home

Maak je kerst onvergetelijk met Alone@Home

Blijf deze kerstvakantie niet ‘Alone@Home’ maar kom met z’n allen naar de voorstelling: het perfecte uitje voor jong en oud, op en rond de feestdagen. Een heerlijke, hilarische komedie met aanstekelijke muziek, spannende stunts, slapstick én een vette knipoog naar de bijna gelijknamige filmklassieker uit 1990. 

voorstelling 30 december verplaatst naar 19.00 uur
Martijn Fischer is op 29 december voor de derde keer vader geworden. Daarom zal Joep Onderdelinden de rol van boef en vader op zich nemen. Omdat Joep ’s middags nog een andere voorstelling speelt, moesten we de voorstelling van 30 december verplaatsen van 15.00 uur naar 19.00 uur.

samenwerken met je grootste pestkop
'Alone@Home' gaat over vriendschap en kwetsbaarheid, en over ouders die hun kinderen nét iets te veel verantwoordelijkheid geven. Wanneer de vader van Jip en de moeder van Puk samen een weekje weg gaan, blijven Jip en Puk thuis. De twee kunnen elkaar niet uitstaan, maar als een paar stuntelige criminelen het huis proberen binnen te dringen, móeten ze wel samenwerken om de boeven te verslaan. 

cast en muziek
Martijn Fischer (Hij Gelooft In Mij) en de jonge talenten Merel Pauw, Soumaya Ahouaoui en Femke Arnouts spelen de rollen. Geräuschmacher Eddie B. Wahr (Orkater, NUHR) zorgt op het toneel met huis-, tuin- en keukengerei voor een prachtig geluidsdecor, ondersteund door een band die liedjes speelt van componist en Gouden Kalf winnaar Helge Slikker. Op 30 december zal Joep Onderdelinden de rol van boef en vader op zich nemen.

dineren in Zindering
Maak je uitje compleet met een diner in ons restaurant! Het decembermenu en het speciale Alone@Home Crazy Kindermenu vind je hier.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

expositie
Met als inspiratiebron het muziektheaterstuk ‘Alone@Home’ zijn studenten van de Nimeto aan de slag gegaan met het maken van foto's. Op de foto’s komen de onderwerpen naar voren die ook in het stuk voorkomen, zoals pesten, samengesteld gezin en samenwerking. De expositie is tot en met 30 december te zien in onze foyers. 

credits
script: Lucas de Waard en Daan Windhorst, regie: Madeleine Matzer, spel: Martijn Fischer/Joep Onderdelinden, Femke Arnouts, Soumaya Ahouaoui, Merel Pauw en Eddie B. Wahr, composities: Helge Slikker, livemuziek: Lito Mabjaia, Jermaine Kanbier, Tijmen Kooiker, foto: Arjaan Hamel & Studio Room, scènefoto: Raymond van Olphen www.bostheaterproducties.nl

 

 

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!