0740-Toneelgroep Oostpool - Allemaal Mensen (Krista van der Niet) 3.jpg

Allemaal Mensen

Toneelgroep Oostpool

Douwe Egbertszaal
Toneel

Het afgelopen jaar regisseerde Marcus Azzini 'Allemaal Mensen #1 t/m #6'. Korte, intieme, ontroerende, confronterende, pijnlijke, maar soms ook geestige ontmoetingen tussen mensen.

Samen met een groep podiumkunstenaars uit diverse disciplines maakt Azzini de schouwburg tot een ontmoetingsplaats. ‘Allemaal Mensen’ beweegt mee met de actualiteit van de dag. Een tijd waarin diegene die het hardst schreeuwt, de meeste aandacht krijgt. Waarin nuance en context lijken te ontbreken. Een tijd waarin mensen worden gereduceerd tot één enkele opvatting. En voor je het weet zit je in een hokje, met een label op je hoofd.  ‘Allemaal Mensen’ is een flirt met de grenzen van het theatergenre. Een voorstelling over hokjes en labels. En hoeveel meer daarachter zit.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
concept en regie: Marcus Azzini, spel: Marcus Azzini, Eva Bartels, Ludwig Bindervoet, Joy Delima, Milou van Duijnhoven, Minne Koole, Annica Muller, Rick Paul van Mulligen e.a., foto: Krista van der Niet, www.toneelgroepoostpool.nlwww.allemaalmensen.com

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt

Geldig e-mail adres verplicht!