0630-Jochem Myjer - Adem in, adem uit (Stephan Vanfleteren).jpg

Adem in, adem uit

Jochem Myjer

Douwe Egbertszaal
Cabaret

'De afwisseling en zijn perfect getimede uitvoering op alle fronten maakt dat de hoge verwachtingen van het publiek helemaal waargemaakt worden.' – Trouw ****

Thuiskomen uit je werk. Nog van alles te doen. Maar dat kun je ook laten. Kom naar de schouwburg waar Jochem Myjer klaar staat voor een kalmerende meditatieoefening. Althans, dat beweert hij. 

Jochem Myjer wint Poelifinario 2018 
Uit het juryrapport: "Zijn oprechtheid klinkt door in persoonlijke, gevoelige liedjes en ontroerende verhalen die vol overgave worden verteld."

extra voorstelling
Op zondag 9 juni geeft Jochem een extra voorstelling in Utrecht. De verkoop begint op 2 maart, alleen via GUTS.

kaartverkoop via GUTS
Om te voorkomen dat kaarten worden opgekocht die vervolgens tegen woekerprijzen worden doorverkocht, hebben we besloten de kaarten uitsluitend te verkopen via het externe ticketbureau GUTS. Met dit systeem is handel in tickets onmogelijk. Kaarten bestellen kan alleen online. Alleen voor rolstoelplaatsen bel je met onze kassa, 030-2302023. Je telefoon is straks je entreebewijs, printen of een printscreen maken van de tickets is niet mogelijk.

• meer informatie over GUTS: werkwijze | kaartverkoop
• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
regie: Jos Thie, foto: Stephan Vanfleteren, www.jochemmyjer.nl

  • De afwisseling en zijn perfect getimede uitvoering op alle fronten maakt dat de hoge verwachtingen van het publiek helemaal waargemaakt worden.

    - Trouw

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!