DEF_Seat at the table_LEANDRO online.JPG
DEF_Seat at the table_SAMAN1 online.JPG
DEF_Seat at the table_WARD online.JPG

A seat at the table

Black Sheep can Fly ism Alles voor de Kunsten

Blauwe Zaal
Toneel

‘A Seat at the Table’ is een pijnlijk, actueel, confronterend en ontroerend verhaal gebaseerd op ervaringen van de makers met alledaags racisme en uitsluiting. Ervaringen soms zo absurd dat het lachwekkend is. Het sluipende en vaak onbewuste racisme, goedbedoeld of niet, zorgt ervoor dat er continu onderscheid wordt gemaakt op basis van uiterlijk en dat er keer op keer op keer wordt benadrukt dat je anders bent. Dat leidt ertoe dat iemand die hier geboren is zich nooit (volledig) kan wortelen.

De voorstelling was in juni 2017 een van de smaakmakers op Oerol. “De kracht zit niet alleen in de confronterende verhalen, maar ook in de beeldende details, de veelheid van overwegingen en emoties, de rauwe liedjes en het gloedvolle, uitstekende acteren. Een voorstelling die je moet zien.” (NRC Handelsblad ****) 

• deze voorstelling maakt deel uit van CLUB NU - lees meer!
• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
Een productie van Black Sheep can Fly ism Alles voor de Kunsten, in co-productie met het Nationale Theater en Likeminds. Concept: Nima Mohaghegh, Saman Amini, tekst: Saman Amini, Nima Mohagegh i.s.m. Ward Kerremans, Yannick Jozefzoon, Werner Kolf, regie, muziek: Saman Amini, spel: Saman Amini, Ward Kerremans, Leandro Ceder, Anton de Bies, eindregie: Arie de Mol, foto: Casper Koster, www.likeminds.nl

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!