a bitte at the opera-vissersliefde.jpg

Een hit in Festival Classique en nu ook in Utrecht! OPERA2DAY presenteert een culinaire voorstelling rond Schubert. Je geniet van liederen en stukken voor vocaal ensemble waarmee de componist hommages bracht aan vissers, het water en liefde op het eerste gezicht. Met die meesterwerken vertelt OPERA2DAY een melancholiek verhaal: een visser raakt in de ban van een meisje dat betoverend mooi accordeon speelt. Maar zij verdwijnt al na één avond uit zijn leven. Een poëtische avond. Schuberts tijdloos mooie muziek en bijzondere visgerechten smelten samen.  € 49,50 (incl. welkomstdrankje) | wijnarrangement € 10 

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

 

 

 

  • wat je kunt verwachten bij de serie Bite at the opera

    Het beste uit twee werelden komt samen in een reeks van vier avonden waarin eten en muziek samensmelten tot één beleving: de serie ‘A bite at the opera’.

    OPERA2DAY maakt opera, historisch geïnspireerd en voor een publiek van 2day. Het gezelschap beweegt zich graag buiten de gebaande operapaden en zoekt naar nieuwe wegen en context waarin opera gepresenteerd kan worden en waarin opera je raakt. Ook de keukenbrigade van Zindering voorziet pure klassiekers graag van een verrassende touch, maar presenteert ook eigentijdse culinaire hoogstandjes. Daarbij laten ze zich graag inspireren door creatieve makers uit andere disciplines.  

    We werken voor deze avonden met verschillende ensembles en artiesten. Iedere avond heeft een ander  thema, van de melancholische muziek van Schubert tot uitbundige barokke opera-arias en de muziek van de late Rossini.

goed om te weten:

  • gratis met U-OV naar de schouwburg

    Op vertoon van je entreebewijs kun je op de dag van de voorstelling gratis gebruik maken van U-OV vervoer in de regio Utrecht.

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!