a bitte at the opera-comfort food.jpg

Eind november, de winter nadert. Het Coco Collectief – vijf zangeressen, één pianist – neemt je mee op reis door de seizoenen en bereidt je voor op de naderende winter. Je wordt omhuld door een warme cocon van muziek en verwend met tongstrelende gerechten: comfort food. Je beleeft een afwisselende avond die je uitnodigt om ook de schoonheid van de winter te ervaren. Buiten is het al koud, maar binnen in de Stadsschouwburg is het warm, gezellig en vol muziek.

€ 49,50 (incl. welkomstdrankje) | wijnarrangement € 10

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

  • wat je kunt verwachten bij de serie: A bite at the opera

    Het beste uit twee werelden komt samen in een reeks van vier avonden waarin eten en muziek samensmelten tot één beleving: de serie ‘A bite at the opera’. OPERA2DAY maakt opera, historisch geïnspireerd en voor een publiek van 2day. Het gezelschap beweegt zich graag buiten de gebaande operapaden en zoekt naar nieuwe wegen en context waarin opera gepresenteerd kan worden en waarin opera je raakt. Ook de keukenbrigade van Zindering voorziet pure klassiekers graag van een verrassende touch, maar presenteert ook eigentijdse culinaire hoogstandjes. Daarbij laten ze zich graag inspireren door creatieve makers uit andere disciplines.

    We werken voor deze avonden met verschillende ensembles en artiesten. Iedere avond heeft een ander  thema, van de melancholische muziek van Schubert tot uitbundige barokke opera-arias en de muziek van de late Rossini.

goed om te weten:

  • gratis met U-OV naar de schouwburg

    Op vertoon van je entreebewijs kun je op de dag van de voorstelling gratis gebruik maken van U-OV vervoer in de regio Utrecht.

Altijd weten wat er speelt?

Geldig e-mail adres verplicht!