Geïnspireerd op het bekroonde boek van Joke van Leeuwen
Locatie: Het Transformatorhuis, Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht

BELANGRIJK: 
 De kaartverkoop in de schouwburg en via de website stopt anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf een uur voor aanvang uitsluitend kaartverkoop op locatie. Daar kun je alleen betalen met pin (tel 06 40319855).

Als op een dag oorlog uitbreekt, moet de vader van Toda helpen in de strijd. Toda wordt op transport gezet naar haar moeder, die in het buurland woont. De reis ernaartoe is vol avonturen en gevaar. Zal ze haar moeder vinden? ‘Toen mijn vader een struik werd’ is geïnspireerd op het bekroonde boek van Joke van Leeuwen. Haar indrukwekkende verhaal wordt verteld met spel, muziek en liedjes, soms speels en komisch, dan weer ingetogen en ontroerend. 'Een levensechte vluchtvoorstelling met lichtvoetige zwaarte.' (de Volkskrant ****)  • dernière 24 juni.

 bekijk het randprogramma
• zondag 10 juni: ontmoet creatives Debra Barraud en Annegien Schilling
• zondag 17 juni: Lezing Joke van Leeuwen
• alle liedjes uit deze voorstelling zijn te vinden op Spotify en Itunes

credits
regie: Monique Corvers, muziek: Gábor Tarján, spel: Mirthe Klieverik, muzikant: Peter Sambros, foto: Joris van Bennekom, www.hetfiliaal.nl

je boek is geld waard
Ga je naar een van onze 'boekenvoorstellingen'? Toon het gelijknamige boek aan de kassa en ontvang een tegoedbon t.w.v. € 5! meer info

korting met uw bibliotheekpas
Heb je een bibliotheekpas? Dan krijg je € 2,50 korting op de volwassenenprijs van deze voorstelling.

 

 • Handig om te weten bij je bezoek

  locatie
  Transformatorhuis , Tractieweg 41 Utrecht (naast de Werkspoorkathedraal)

  openbaar vervoer 
  Vanaf Utrecht Centraal rijdt de Sprinter in 3 minuten naar Utrecht Zuilen. Vanaf dit station loop je in ongeveer 10 minuten naar het Transformatorhuis.
  Vanaf Utrecht Centraal kun je ook de bus nemen. Lijn 5 richting Cartesiusweg vertrekt vanaf perron C3 aan de Jaarbeurszijde en rijdt in ongeveer 20 minuten naar de uitstaphalte Gietijzerstraat. Vanaf deze halte is het 5 minuten lopen.

  met de fiets
  Wanneer je met de fiets komt, kun je links van het Transformatorhuis je fiets in de hekken plaatsen.

  met de auto
  Met de auto kun je het beste Tractieweg 41 aanhouden in je routeplanner. Er is gratis parkeergeledenheid aan de Tractieweg en je kunt gebruik maken van de parkeerplaats van de Werkspoorkathedraal.

  verkoop op locatie
  Wanneer er nog kaarten beschikbaar zijn kun je nog kaarten kopen op locatie, vanaf 1 uur voor aanvang bereikbaar via 06-40319855. Let op: op locatie is alleen pinnen mogelijk!

  horecamogelijkheden
  Koffie, thee en limonade staan bij aankomst voor je klaar. Na afloop van de voorstelling kun je nog iets drinken bij het naastgelegen Werkspoorcafé de Leckere

  vragen?
  Heb je na het lezen van deze mail nog vragen, neem dan contact met ons op.
  Vragen over de kaartverkoop: kassa@ssbu.nl / 030-2302023
  Vragen over de voorstelling: kassa@hetfiliaal.nl

Altijd weten wat er speelt

Geldig e-mail adres verplicht!