Stem Kwijt

De Verleiders

Douwe Egbertszaal
Toneel

'Ontroerend en groots is Marcel Hensema die een loflied zingt op Nederland.' - Theaterkrant ***

De democratie werkt niet meer of, nog pijnlijker, heeft misschien nooit gewerkt. Het verzet tegen het handelsverdrag TTIP, belastingtrucs en het steeds grotere gevoel van onmacht bij de burgers hebben ervoor gezorgd dat democratie als staatsvorm een holle frase is geworden. De verkiezingen werden ordinaire straatgevechten over non-issues, opgestookt door de media. Maar wat dan? Moeten we naar andere vormen van politiek toe? Democratie 2.0, hoe ziet die eruit?

SPOOR-actie
Omdat wij onlangs zijn overgegaan naar een nieuwe website en we nog wat opstartproblemen ervaren, kun je op onze website online geen gebruik maken van de SPOOR actie/kortingscode. Vul de actiecode in op: www.festivaldeverleiders.ntk.nl of neem contact op met onze kassa (030-2302023) zodat zij je verder kunnen helpen.

• De Verleiders bij DWDD
• Tom de Ket te horen bij het radioprogramma ’t Wordt nu Laat

credits
regie: Aat Ceelen, tekst: George van Houts en Tom de Ket, spel: Victor Löw, Leopold Witte, George van Houts, Tom de Ket en Marcel Hensema, foto: Raymond van Olphen, www.de-verleiders.nl

 

 • De Verleiders - Het Festival

  Voor de tweede keer is Stadsschouwburg Utrecht aan het eind van het seizoen drie weken lang het decor van De Verleiders. Drie spannende en spraakmakende komedies in een zinderend festival. 
  • wo 27 t/m za 30 juni: Slikken en Stikken  
  • wo 4 t/m za 7 juli: Door de bank genomen 

 • inleiding / late Night Talkshow 

  Iedere avond word je verrast met een inleiding van George van Houts, een late Night Talkshow vol spraakmakende gasten, documentaires in de foyers en festival-food in Zindering en Mevr. Dudok. Mis het niet! Exclusief in Utrecht. 

  • vrijdag 22 juni is Sharon Gesthuizen (ex-SP) te gast in de late Night Talkshow.  

bij uw bezoek

Altijd weten wat er speelt

Geldig e-mail adres verplicht!