Slikken en Stikken

De Verleiders

Douwe Egbertszaal
Toneel

Een second opinion over ons zorgstelsel.

Voor de tweede keer is Stadsschouwburg Utrecht drie weken lang het decor van De Verleiders. Drie spannende en spraakmakende komedies in een zinderend festival: DE VERLEIDERS-Het Festival. Rond de voorstellingen worden er extra activiteiten georganiseerd; denk aan Late Night talkshows met gasten, food stands, een cryptocurrency crash course en meer! Slikken en Stikken is de tweede voorstelling in de reeks.

Slikken en Stikken
Over patenten, onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, prijsafspraken, faillissementen van ziekenhuizen en miljardenwinsten van verzekeraars en farmaceuten. Maar ook over de mens, die steeds ouder wil worden en zich daarmee uitlevert aan deze zorg-maffiosi. Binnenkort geven we al 30 procent van ons bruto binnenlands product uit aan de medische sector voor het leveren van een gevecht dat niet te winnen is. We gaan namelijk allemaal dood. Punt. Uit.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

Wil je ook naar de andere twee voorstellingen van het festival?
• wo 20 t/m za 23 juni: 
Stem Kwijt
• wo 4 t/m za 7 juli: Door de bank genomen

credits
regie: Aat Ceelen, tekst: George van Houts, Tom de Ket, spel: Victor Löw, Leopold Witte, Tom de Ket, George van Houts en Martijn Fischer, foto's: Raymond van Olphen

 • Festival extra's: Late Night Talkshow, inleiding, Cryptocurrency Crash course

  Iedere avond word je verrast met extra's rond de voorstellingen:

  17:00 - 20:00 uur | lekker eten in festivalsferen in Zindering
  17:00 - 18:00 uur | Cryptocurrency Crash Course | let op: alléén op zaterdag 30 juni
  19:00 - 19:20 uur | inleiding door George van Houts
  21:50 - 22:20 uur | Late Night Talkshow  

  Cryptocurrency Crash Course
  Bitcoin, Ethereum, Ripple, Monero, Gulden: allemaal cryptocurrencies, oftewel digitaal geld. Reeds tweeduizend verschillende cryptomunten zijn er ontstaan. Hoe je een weg te banen door dit niet meer weg te denken fenomeen. Hoe ermee te starten? Waar moet je op letten? Welke wel en welke niet? Gaan de waardes omhoog of omlaag? Waar kan ik er mee betalen?

  Een Cryptocurrency Crash Course van een uur. Gratis kennis! Neem je laptop mee. Cursusleider: George van Houts, bezig met cryptocurrencies sinds febr. 2013.

  NB: alle randprogrammering is gratis en voor elk onderdeel geldt: vol=vol.

 • SPOOR-actie

  SPOOR-actie
  Omdat wij onlangs zijn overgegaan naar een nieuwe website en we nog wat opstartproblemen ervaren, kun je op onze website online geen gebruik maken van de SPOOR actie/kortingscode. Vul de actiecode in op: www.festivaldeverleiders.ntk.nl of neem contact op met onze kassa (030-2302023) zodat zij je verder kunnen helpen.

bij je bezoek

Altijd weten wat er speelt

Geldig e-mail adres verplicht!