Selma Ann Louis

Plien & Bianca, Arjan Ederveen

Douwe Egbertszaal
Musical

Wegens succes extra kaarten beschikbaar!

Komische en muzikale voorstelling met hoofdrollen voor Plien & Bianca en Arjan Ederveen, inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscènes, dubbelrollen en haastverkledingen. Van de makers van 'In de ban van Broadway'.

waar een schietpartij toe kan leiden
Als drie jeugdvrienden elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

• blijf op de hoogte via het facebookevenement

credits
spel: Plien & Bianca, Arjan Ederveen, Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman e.a., regie: Pieter Kramer, assistent regie: Esther Habbema, script: Nathan Vecht, d
ecor: Thomas Rupert en Roos Veenkamp, muziek en liedteksten: Jan en Keez Groenteman, choreografie: Daan Wijnands, www.selma-ann-louis.nl

De Theateralliantie
Stichting Theateralliantie presenteert theaterproducties in Nederland en België, die in samenwerking tussen producenten en theaters worden gerealiseerd. De Theateralliantie presenteert in samenwerking met negen theaters en BOS Theaterproducties de voorstelling 'Selma Ann Louis'.

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt

Geldig e-mail adres verplicht!