money-1005479_1920.jpg

Een congres over maatschappelijke problemen die direct of indirect veroorzaakt worden door het huidige schadelijke geldstelsel: Ongelijkheid, uitputting natuurlijke hulpbronnen, Boom-Bust economy, luchtbelvorming en de schuldenberg die groeit en groeit. Dit alles onder de bezielende leiding van George van Houts.

sprekers
Op het congres zullen spreken: Thomas Bollen van Follow The Money, Paul Buitink van reinvent.money, Prof. Arnoud Boot (Professor of Corporate Finance & Financial Markets), Prof. Klaas van Egmond (geowetenschappen), e.a. (onder voorbehoud van wijzigingen)

OnsGeld Burgerinitiatief
Ook staan we stil bij het rapport van de wetenschappelijke raad voor het regeringsbeleid (WRR) over het geldstelsel dat waarschijnlijk in september 2018 gepresenteerd gaat worden met anderhalf jaar vertraging wegens "complexiteit van de materie"*. De WRR werd aan het werk gezet door toenmalig minister van financiën Jeroen Dijsselbloem na het succesvolle OnsGeld Burgerinitiatief uit 2015 dat werd aangejaagd door de voorstelling: 'Door de bank genomen' van DE VERLEIDERS.
*: woordvoerder WRR

 

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt

Geldig e-mail adres verplicht!