Kompass Stadschouwburg Banner (2).jpg

Gordon, Joling of altijd maar weer Jan Mulder. Vind je ook dat media en politiek te vaak over mensen spreken in plaats van met? Vind je ook dat de echte deskundigen ontbreken aan de tafel als het er echt op aan komt? Kom dan naar de Nothing About Us Without Us Meet-Up. Vanwege vluchtelingendag staat deze allereerste Meet-Up helemaal in het teken van de Syrische vluchtelingen. 

Kompass brengt de Stadsschouwburg in Syrische sferen en geeft 15 jonge Syrische leiders het podium. Net als Koningin Maxima kregen ze een stoomcursus in leiderschap en nu doen ze voor het eerst hun verhaal richting politiek, media en publiek. Ze vertegenwoordigen de diversiteit van Syrië en overbruggen de verschillen van conflict en oorlog. Door hun stem te laten horen maken ze Nederland nog een stukje mooier. 

Laat je verrassen door de swingende Syrische muziek. Laat je betoveren door een bekende Syrisch-Nederlandse spoken word artiest. En maak kennis met de Syrische nieuwkomers en hun verhalen. Gegarandeerd een levendige, leerzame en vooral leuke avond.  

  • Inloop vanaf 20.00 uur
  • Met TV-Presentrice Liesbeth Staats (Brandpunt), Ahmad Alsaleh & Friends (Muziek) & Meer
  • Afterparty tot 24.00 uur met de Syrische DJ Misha
  • De voertaal is Engels

goed om te weten:

Altijd weten wat er speelt

Geldig e-mail adres verplicht!