slideshow home medium food centraal 800 x 320.jpg

De zomereditie van Food Centraal is verplaatst naar zaterdag 14 juli

de zomer
De zwoele zinderende zomer. Zijn we er stiekem niet allemaal een beetje verliefd op? 
Als een vakantieliefde. Voor je het weet, is het weer voorbij. Dat gevoel van vrij. 
De natuur heel dichtbij. Padvinderij. Picknicken in een duinpan. Vieren van het hier en nu.

midzomernachtsdromen
Zorgeloos genieten van ijsjes, lachende meisjes, tuinen als paradijsjes, de BBQ paraat. Lekker loom, lekker leven en laten leven. Ach toe nog even, de avond eindeloos rekken, buiten blijven, zomerlijven, visjes van de gril, pootje baden, opladen, vuurtje stoken, stikkies roken, wie doet ons wat? Het zijn midzomernachtsdromen. www.zindering.nl


  • Meer info over Food Centraal

    In 2010 begonnen we met klassieke thema’s als wild, vleesch, vis en ijs. Na 25 edities kozen we vorig jaar voor een nieuwe invalshoek: een cultureel kijkje in de historie van de Nederlandse keuken. Dit theaterseizoen gaat Food Centraal terug naar de bron. Natuurlijk draait het om goed eten. Een avondvullend programma waarbij de kwaliteit van producten, bijzondere bereidingswijzen en de liefde voor het ambacht centraal staan.

    vier seizoenen
    In de hoofdrol dit keer geen pronkstukken of culinaire cultuur maar de natuur zelf; elk seizoen biedt een schatkamer aan lekkernijen. En juist in dat tijdelijke genieten schuilt genot. De cirkel van leven die in zijn eindeloze beweging steeds weer doet verlangen naar de volgende gang, is een nimmer uitputtende bron van inspiratie voor de kunst, muziek, mode en literatuur. Meer nog dan dat vormen de seizoenen de basis van elke keuken, de grondwet voor goed eten en de muzen van een mooi menu. Food Centraal nodigt je uit voor een zinderende avond vol informatie en inspiratie, terwijl we gezamenlijk dineren. En omdat bij goed eten goede wijn hoort, hebben we die met zorg bij ieder gerecht voor je uitgezocht. Ook de afsluiting met koffie is bij de prijs inbegrepen. Kaarten zijn te koop per avond. Wel tijdig reserveren, want er is beperkt plaats.

Altijd weten wat er speelt

Geldig e-mail adres verplicht!